• ute@ute.ybu.edu.tr
  • 312 324 15 55 / 1365-1136-1424

2019 Yılı Şubat, Mart ve Nisan ayında yapılacak ÜTT Yeterlilik Sınavları Hakkında Duyuru - 15.2.2019

2019 yılında ilk dönem olarak üniversitemizde ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde açılan ÜTT Yeterlilik Eğitimini tamamlayan ÜTT Adaylarında ÜTT Yeterlilik Sınavını ve bütünleme sınavlarını yapma yetkisi T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından üniversitemize verilmiştir.

Üniversitemiz tarafından Ankara’da yapılacak olan ÜTT Yeterlilik Sınavı (23 Şubat 2019 Cumartesi) ve bütünleme sınavları (23 Mart 2019 ve 20 Nisan 2019) için belirlenen bireysel başvuru ücretleri aşağıdadır.

ÜTT Yeterlilik Ana Sınavı bireysel başvuru ücreti

: 350 TL (KDV Dahil)

Bütünleme Sınavı başvuru ücreti

: 160 TL (KDV Dahil)

ÜTT Yeterlilik eğitimini tamamlayan ve ÜTT Yeterlilik Sınavı için bireysel başvuru yapmak isteyen ÜTT adayları ute@ute.ybu.edu.tr adresine e-posta ile başvurduklarında kendilerine detaylı bilgilendirme gönderilecektir. Kurumsal başvuru işlemleri için eğitim alınan kuruma başvuru yapılması gereklidir.

23 Şubat 2019 tarihinde yapılacak sınav için son başvuru ve ücret ödeme tarihi 20 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 17:00’a kadardır.

Üniversitemizden ÜTT Yeterlilik Eğitimi alan ÜTT adaylarının eğitim ücretine ilk sınav ücretleri dahil olduğundan ayrıca başvuru yapmalarına veya ücret ödemelerine gerek yoktur.

ÜRÜN TANITIM TEMSİLCİSİ YETERLİLİK EĞİTİMLERİ - 1.1.2019

Lise ve daha düşük eğitime sahip kişilerin ÜTT Yeterlilik Eğitimine başvuru yapması mümkün değildir.

Bu durumdaki kişiler en az ön lisans mezunu olmak şartı ile ÜTT Yeterlilik Eğitimine başvuruda bulunabilecktir.

ÜRÜN TANITIM TEMSİLCİSİ YETERLİLİK BELGELERİ HAKKINDA - 11.11.2018

Lütfen Dikkat!

ÜTT Yeterlilik Belgenizi (geçici) artık online olarak istediğiniz zaman http://bilgibankasi.ute.ybu.edu.tr adresinden Sınav İşlemleri / sınavlar ve Sonuçlar kısmından alabilirsiniz.

ÜTT Bilgi Bankası giriş şifrenizi bilmiyorsanız/unuttuysanız giriş sayfasındaki Şifremi Unuttum linkine tıklayarak şifrenizin e-posta adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

ÜRÜN TANITIM TEMSİLCİSİ YETERLİLİK EĞİTİMLERİ - 7.11.2018

2019 YILI KAYITLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN ute@ute.ybu.edu.tr ADRESİNE E-POSTA GÖNDERİNİZ.

Kayıtlar bilgibankasi.ute.ybu.edu.tr adresinden Yeni Kayıt linki tıklanılarak yapılacaktır.